• Bitdefender Antivirus for Mac, 3 Users

  Bitdefender Antivirus for Mac is security software that protects Macs from viruses and other online
  Admin Fee (excluding tax):14,00‎ €
 • Bitdefender Internet Security, 1 User

  Bitdefender Internet Security is security software that protects computers from viruses, spam, and
  Admin Fee (excluding tax):10,00‎ €
 • Bitdefender Internet Security, 3 Users

  Bitdefender Internet Security is security software that protects computers from viruses, spam, and
  Admin Fee (excluding tax):17,00‎ €
 • Bitdefender Internet Security, 5 Users

  Bitdefender Internet Security is security software that protects computers from viruses, spam, and
  Admin Fee (excluding tax):26,00‎ €
 • Bitdefender GravityZone Business Security, 10 Users

  Bitdefender GravityZone Business Security is software that protects networked laptops, desktops,
  Admin Fee (excluding tax):58,00‎ €
 • Bitdefender GravityZone Business Security, 50 Users

  Bitdefender GravityZone Business Security is software that protects networked laptops, desktops,
  Admin Fee (excluding tax):216,00‎ €
 • Tableau Desktop and Tableau Prep Builder, 2-Year Subscription

  Tableau Desktop and Tableau Prep Builder are software applications for data preparation, analysis,
  Admin Fee (excluding tax):75,00‎ €
 • DocuSign Standard Edition

  Edicioni Standard i DocuSign është një shërbim online,i cili ju lejon që të ngarkoni dhe të dërgoni
  Admin Fee (excluding tax):91,00‎ €
 • DocuSign Business Pro Edition, 1-Year Initial Subscription – Access to Discounted Rates

  Edicioni Biznes Pro i DocuSign është një shërbim online që ju lejon të ngarkoni dhe të dërgoni
  Admin Fee (excluding tax):91,00‎ €
 • O and O Software 365 Business, 25 Users

  O&O Software 365 Business is the latest collection of 10 system and data management applications
  Admin Fee (excluding tax):71,00‎ €
 • Veritas System Recovery 18

  Veritas System Recovery 18 is a backup and recovery solution that uses disk imaging technology to
  Admin Fee (excluding tax):128,00‎ €
 • O and O Software 365 Business, 50 Users

  O&O Software 365 Business is the latest collection of 10 system and data management applications
  Admin Fee (excluding tax):102,00‎ €
 • O and O Software 365 Business, 5 Users

  O&O Software 365 Business is the latest collection of 10 system and data management applications
  Admin Fee (excluding tax):31,00‎ €
 • Veritas Backup Exec 21

  Veritas Backup Exec is backup and recovery software that runs on Windows Server
  Admin Fee (excluding tax):148,00‎ €
 • Zoom Meetings 1-Year Subscription - Access to Discounted Rates

  “Zoom Meetings” ofron mundësi për kombinim të video dhe audio konferencave, takime të thjeshta
  Admin Fee (excluding tax):58,00‎ €
 • Asana Premium or Business, 1-Year Subscription, Access to Discounted Rates

  Asana është një softuer online për menaxhimin e bashkëpunimit që i ndihmon ekipet të koordinojnë dhe
  Admin Fee (excluding tax):0,00‎ €
 • O and O Software 365 Business, 10 Users

  O&O Software 365 Business is the latest collection of 10 system and data management applications
  Admin Fee (excluding tax):51,00‎ €
 • Bitdefender GravityZone Business Security, 25 Users

  Bitdefender GravityZone Business Security is software that protects networked laptops, desktops,
  Admin Fee (excluding tax):122,00‎ €
 • TeamViewer Business 1-Year Subscription (Donated)

  TeamViewer Business is a subscription option for TeamViewer's cloud-based service that provides
  Admin Fee (excluding tax):60,00‎ €
 • TeamViewer 1-Year Subscription - Access to Discounted Rates

  TeamViewer is a cloud-based service that provides remote access and collaboration tools.This offer
  Admin Fee (excluding tax):10,00‎ €
There are 144 remaining results
Filters
Filters
Select a donor
Select a category
Select a media format
Select a platform