Придружете се на Techsoup Albania

Информации за членот
 
При пополнување на сите полиња, Ве молиме користете само англиска (латинична) поддршка на тастатурата.
 
При пополнување на сите полиња, Ве молиме користете само англиска (латинична) поддршка на тастатурата.
 
 
Информации за сметката
Дозволени се празни места; не се дозволени интерпункциски знаци освен точки, црти и долни црти.
Важечка адреса на е-пошта. Сите е-пораки од системот ќе се испраќаат до оваа е-адреса. Е-адресата не се објавува јавно и ќе се користи само ако сакате да добиете нова лозинка или ако сакате да добивате одредени вести или известувања преку е-пошта.
Внесете ја повторно вашата адреса на е-пошта за да потврдите дека е точна.
Наведете ја лозинката за новата сметка во двете полиња.
Политика на приватност
I consent to the processing and transmission of any personal information I submit, in accordance with Techsoup Albania Политика на приватност and TechSoup Global's Политика на приватност. (TechSoup Global is a US based nonprofit that works in partnership with Techsoup Albania to provide products and services to the nonprofit sector worldwide.)
CAPTCHA
Ова прашање служи за да се испита дали сте всушност човек, како и за спречување автоматско поднесување спам-пораки.