Anëtarësim në Techsoup Albania

Informata për anëtarin
 
 
 
 
Informacione mbi profilin
Hapësirat lejohen; shenjat e pikësimit janë të ndaluara me përjashtim të pikave, vizave ndarëse dhe nënvizave.
Një adresë e vlefshme e-mail-i. Të gjitha mesazhet nga sistemi do të dërgohen në këtë adresë. Adresa e-mail-it nuk do të bëhet publike dhe do të përdoret vetëm nëse dëshironi të merrni një fjalëkalim të ri apo nëse dëshironi të merrni lajme ose njoftime të caktuara me anë të e-mail-it.
Ju lutemi shkruajeni edhe një herë adresën e e-mail-it që të vërtetoni se është e saktë
Shkruani fjalëkalimin për profilin e ri në të dyja fushat.
Politika për privatësi
I consent to the processing and transmission of any personal information I submit, in accordance with Techsoup Albania Politika për privatësi and TechSoup Global's Politika për privatësi . (TechSoup Global is a US based nonprofit that works in partnership with Techsoup Albania to provide products and services to the nonprofit sector worldwide.)
CAPTCHA
Kjo pyetje shërben për të kontrolluar se a jeni njeri dhe për ta parandaluar dërgimin automatik të porosive spam.