Cloud Computing

Важни промени во програмата за донации на Мајкрософт

Мајкрософт планира промени во програмата на Мајкрософт на TechSoup Северна Македонија почнувајќи од 4 април 2022 година.

Ndryshime të rëndësishme në programin e Microsoft-it për donacione

Microsoft planifikon ndryshime në programin e Microsoft në TechSoup Kosova të cilat do të hyjnë në fuqi më 4 prill 2022.  Disa nga këto ndryshime do të ndikojnë në programin aktual për donacione të softuerit nga Microsoft-i në Techsoup Kosova dhe mendojmë se duhet t’i shqyrtoni me kujdes ndërsa i bëni planet për organizatën tuaj jofitimprurëse ose bibliotekën tuaj. 

Ndryshime të rëndësishme në programin e Microsoft-it për donacione

Microsoft planifikon ndryshime në programin e Microsoft në TechSoup Albania të cilat do të hyjnë në fuqi më 4 prill 2022.  Disa nga këto ndryshime do të ndikojnë në programin aktual për donacione të softuerit nga Microsoft-i në Techsoup Albania dhe mendojmë se duhet t’i shqyrtoni me kujdes ndërsa i bëni planet për organizatën tuaj jofitimprurëse ose bibliotekën tuaj. 

Microsoft Azure potpuno besplatno za OCD - Proces aplikacije

Enj, 10/13/2016 - 09:03 - Anonymous

Potpuno rješenje u oblaku za moderne neprofitne organizacije

Microsoft donira neprofitnim organizacijama platformu u oblaku – Microsoft Azure

Microsoft Azure sada je besplatno dostupan neprofitnim organizacijam diljem svijeta zajedno sa softverima Office 365, Dynamics CRM, Enterprise Mobility te Power BI

Përmbajtje e sindakuar