Microsoft

Održan Microsoft Technology for Good day u Zagrebu

posted  Mër, 06/08/2016 - 12:52  
Tech4Good_0.jpg

Program o važnosti tehnologije za učinkovitost nevladinih organizacija

Više od 80 predstavnika nevladinih organizacija na događanju Technology for Good 

TECH4GOOD DAY 2016 Hrvatska

posted  Hën, 05/16/2016 - 08:40  

Poštovani,

 

Важни промени во програмата за донации на Мајкрософт

Мајкрософт планира промени во програмата на Мајкрософт на TechSoup Северна Македонија почнувајќи од 4 април 2022 година.

Ndryshime të rëndësishme në programin e Microsoft-it për donacione

Microsoft planifikon ndryshime në programin e Microsoft në TechSoup Kosova të cilat do të hyjnë në fuqi më 4 prill 2022.  Disa nga këto ndryshime do të ndikojnë në programin aktual për donacione të softuerit nga Microsoft-i në Techsoup Kosova dhe mendojmë se duhet t’i shqyrtoni me kujdes ndërsa i bëni planet për organizatën tuaj jofitimprurëse ose bibliotekën tuaj. 

Ndryshime të rëndësishme në programin e Microsoft-it për donacione

Microsoft planifikon ndryshime në programin e Microsoft në TechSoup Albania të cilat do të hyjnë në fuqi më 4 prill 2022.  Disa nga këto ndryshime do të ndikojnë në programin aktual për donacione të softuerit nga Microsoft-i në Techsoup Albania dhe mendojmë se duhet t’i shqyrtoni me kujdes ndërsa i bëni planet për organizatën tuaj jofitimprurëse ose bibliotekën tuaj. 

Office for Mac (Boost)

Office suite for Mac

Windows Operating System Upgrade (COVID Offer)

Upgrade to the latest Microsoft operating system
Përmbajtje e sindakuar