Enterprise Mobility and Security – Nonprofit Cloud Subscription

MS-Enterprise-Mobility.png
SKU: G-50689
Donor PartnerMediaPlatform
Përshkrimi : 

Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime me zbritje të Enterprise Mobility + Security përmes TechSoup.

Klikoni MERRNI KËTË OFERTË për të filluar.


Ju nuk keni nevojë të shtoni asgjë në shportën tuaj TechSoup të blerjes ose të ndiqni procesin e blerjes përmes TechSoup për t'u paraqitur për këtë ofertë.

Çfarë është Enterprise Mobility + Security?

Enterprise Mobility + Security është një shërbim identiteti dhe sigurie i bazuar në re (cloud) që ndihmon në menaxhimin dhe mbrojtjen e përdoruesve, pajisjeve, aplikacioneve dhe të dhënave të organizatës suaj. Mjetet e përfshira ndryshojnë në varësi të abonimit që ju zgjidhni.

Si mund të përfitojë organizata ime nga përdorimi i Enterprise Mobility + Security?

Mund ta përdorni Enterprise Mobility + Security për të

  • Thjeshtuar menaxhimin e aplikacioneve dhe pajisjeve për punonjësit dhe vullnetarët tuaj
  • Mbrojtur informacionin e organizatës suaj në telefona, tablete dhe kompjuterë
  • Identifikuar aktivitete të dyshimta dhe kërcënime të avancuara për organizatën tuaj pothuajse në kohë reale

Sa kushton Enterprise Mobility + Security?

Shihni skedën e Opsioneve të abonimit për çmimet me zbritje për organizatat jofitimprurëse dhe informacionin e abonimit.

Si mund të marr mbështetje për Enterprise Mobility + Security?

Nëse keni nevojë për ndihmë me zgjidhjet në re të Microsoft që i keni marrë përmes TechSoup, na tregoni.

Opsionet e abonimit

Enterprise Mobility + Security Nonprofit E3
Falas për 50 licencat e para, përdoruesit shtesë USD $2.20/muaj
  • Më e përshtatshme për organizatat jofitimprurëse që kanë nevojë për një zgjidhje të nivelit të ndërmarrjes për siguri dhe menaxhim për përdoruesit për të hyrë në të dhënat e organizatës nga lloje të ndryshme të pajisjeve
  • Ofron Azure Active Directory Premium P1, Azure Information Protection Premium P1, Microsoft Advanced Threat Analytics, dhe Microsoft Intune
Enterprise Mobility + Security Nonprofit E5

USD $3.70/përdorues/muaj
  • Më e përshtatshme për organizatat jofitimprurëse që kanë nevojë për një zgjidhje të nivelit të ndërmarrjes për siguri dhe menaxhim me karakteristika të përparuara për përdoruesit për të hyrë në të dhënat e organizatës nga lloje të ndryshme të pajisjeve
  • Ofron Azure Active Directory Premium P2, Azure Information Protection Premium P2, Microsoft Advanced Threat Analytics, Microsoft Intune, Cloud App Security, dhe Azure Advanced Threat Protection