Online

AWS Product Page Logo.png
Amazon Web Services (AWS) Credits Program for Nonprofits ofron kredite për shërbimet e resë...
Kompensimi administrativ: €89.00
Product-logo-asana-60px.png
Asana është një softuer online për menaxhimin e bashkëpunimit që i ndihmon ekipet të koordinojnë...
Kompensimi administrativ: €0.00
DS_Logo_Black_RGB _ Resized.png
Edicioni Biznes Pro i DocuSign është një shërbim online që ju lejon të ngarkoni dhe të dërgoni...
Kompensimi administrativ: €84.00
DS_Logo_Black_RGB _ Resized.png
Edicioni Standard i DocuSign është një shërbim online,i cili ju lejon që të ngarkoni dhe të dërgoni...
Kompensimi administrativ: €84.00
MS-Enterprise-Mobility.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime me...
Microsoft365.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime me...
O365-logo.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime të...
MS-Project.png
Organizatat jo fitimprurëse dhe shoqatat bamirëse që janë të kualifikuara mund të marrin abonime të...