Zoom

prod-zoom-logo_Re-cut_Re-sized.png
“Zoom Meetings Business Plan” ofron mundësi për kombinim të video dhe audio konferencave, takime të...
Kompensimi administrativ: €165.00
prod-zoom-logo_Re-cut_Re-sized.png
Do të përfitoni nga kjo ofertë më së shumti nëse keni nevojë për të paktën dy pritës ose nëse doni...
Kompensimi administrativ: €56.00